Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Αγρότης από τον Αλμυρό εισέπραξε 7,9 εκ. € από επιδοτήσεις με πλαστά τιμολόγια!



Έναν αγρότη, που φέρεται ότι απέσπασε από επιδοτήσεις ποσό 7,9 εκ. €, καταθέτοντας πλαστά τιμολόγια, συνέλαβαν σήμερα το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 64χρονο Έλληνα, κάτοικο της περιοχής Αλμυρού, ο οποίος – αν και αναζητήθηκε από την Αστυνομία δεν εντοπίστηκε τις προηγούμενες ημέρες – οπότε παρουσιάστηκε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθη.

Ο δράστης που είναι ειδικού καθεστώτος (δηλαδή μη υπόχρεος στην τήρηση βιβλίων), οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνελήφθη σήμερα (20-01-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 64χρονος Έλληνας, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 64χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο ατομικές οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 7.955.180,46 ευρώ.


Η σύλληψη του 64χρονου έγινε αφού η ΔΟΥ Βόλου βεβαίωσε την οφειλή και ενημέρωσε την Εισαγγελία, που παρήγγειλε τη σύλληψή του, ώστε να κάνει διακανονισμό για επιστροφή μέρους του χρέους.



Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου